2010. augusztus 31., kedd

Olyan görögös a hangulatom

Ma a gyerekekkel bekötöttük a könyveket és szomorkodtunk az esős idő miatt. Hirtelen ötlettel vezérelten elkezdtem az ebédet ami gyros lett tzazikivel és görög salátával, valamint készítettem pitát is:-)


a mai ebédünk

2010. augusztus 28., szombat

Mozgalmas szombat

Mivel szabadságon vagyok ezért szombaton és vasárnap is itthon lehetek. Szeretem az ilyen napokat, mert addig pihen az ember lánya ameddig csak akar:-)

Reggel a gyerekeknek és Sanyinak készítettem sültvirslit tojással és utána szándékunkba állt kirándulni a Rám-szakadékhoz, de ahogy elkezdtünk készülődni abban a pillanatban leszakadt az ég:-(

Ezek után nem maradt más mint ,hogy itthon maradtunk a gyerekek lenyírták a kutyánk szőrét és megfürdettük.
Ő egy nagyon édes Westie aki allergiás a kutyakozmetikusokra és a bolhákra (jó párosítás)

Ebéd után meglátogattuk a barátainkat akik a héten jöttek haza Zakynthosról, jót beszélgettünk, rengeteg nagyon szép képet néztünk meg és nagyon finom sütit ettünk. Hoztak nekünk ajándékot amit éppen most iszogatok, találtam róla egy nagyszerű képet
Egyik kedvenc söröm

2010. augusztus 27., péntek

Ajkai kiállítás

2010.08.07-08-án, szombaton és vasárnap Ajkán voltunk. A panoramion nyert képeink kiállításának megnyitóján illetve egy fotós találkozón.


Pár kép erről az eseményről, a kiállítás még látható a fotó galériában Ajkán és ha minden igaz akkor október 1-től látható lesz a Fóti Cora áruházban egy hónapon keresztül.
A fotós fényképezi az díjnyertes alkotását:-)
                                            Az első helyezett és képe:-)


                                              A különdíjjas és képe:-)

Kirándultunk még Magyarpolányban és az Úrkúti őskarsztnál.

Képek itt:

2010. augusztus 26., csütörtök

Iskolai tankönyvek

Ma jelképesen elkezdődött az idei iskolai év. A tanévnyitó csak jövőhéten kedden délután lesz de ma lehetett megvenni a könyveket az iskolában. Gyerekeim az idén 6. és 7. osztályba fognak járni, könyveik 31000 Ft-ba kerültek (kis érvágás). A múlt héten megvásároltuk a füzeteket és amire az idén szükségük lehet ( tolltartó, táska, pár ruha, stb) sajnos itt is egy kisebb vagyont hagytunk, de szerencsére a munkahelyemtől kaptam beiskolázási támogatást amit teljesen elköltöttünk.