2010. október 17., vasárnap

A focista fiam

A fiam most 6. osztályos. Amikor elkezdett iskolába járni beírattuk az iskolai focicsapatba. Nagyon szerette és viszonylag ügyes is volt. Sokat gondolkoztunk, hogy keressünk  a közelbe egy egyesületet ahova elhordjuk. Szentendrén találtunk is , ahol 3 évet le is húzott. Azért írom így, mert nagyon jó kis csapat volt, de a vezetőség elég pénzéhes , ami a hangulatot elég szépen tönkretette. Az idén a tavaszi szezonban már a füves pályán nem tudtak focizni, de vízilabdázni elkezdhettek volna, mert térdig állt rajta a víz.
Az augusztusi szülői értekezleten szintén nem tudtak választ adni mi lesz a pálya sorsa, viszont annyi ígéretet kaptunk, hogy Tahiba elhordhatjuk a gyereket (Pomáz-Tahi:17 km), hogy nagypályán gyakorolhassanak. Azért nem mindegy, hogy 2 vagy 17 km teszünk meg hetente háromszor csak oda és még haza is kell jönni. A szülőin azt is közölték, hogy aki eddig volt az edzőjük azt kirúgták és másvalaki venné át a gyerekeket. Az új edzőről azt tudtuk, hogy durva és sokat káromkodik, így hát döntöttünk, ha már úgyis messzebb kell hordani nagypályás edzésre, akkor keresünk egy új egyesületet.
Többen összefogtunk és a leányfalusi  futball klubbot vá
lasztottuk. Az edző szimpatikus, van hol edzést tartani:-), füves nagypálya, télen terem. Szemben a szentendrei egyesülettel ahol ha terembe kellett edzeni  külön kellett fizetni a bérleti díjat, és termet is néha csak Dunabogdányba tudtunk bérelni.
Összefoglalva:
Régi:                                                      Új:
tagdíj/hó: 6000Ft                                    tagdíj/hó: 4000Ft
távolság csak oda 17 km                          távolság csak oda 13 km
télen terembérlet: 3000Ft                        télen terembérlet: 0Ft
mez:csak NIKE lehetett :kb 10000Ft      mez:egyesület adja (tagdíj tartalmazza)

Ime a fiam PLMSZ adatbankjában lévő adatai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése