2012. május 11., péntek

vérvétel

Megvagyunk ám. Szokom az állapotom ami néha rosszullétes de kibírható.
A nőgyógyász után (múlt héten) voltam a körzeti orvosnál is aki természetesen elküldött vérvételre. Kiváncsian vártam az eredményt hisz pajzsmirigy gondjaim vannak (voltak), alulműködik, illetve magas szokott lenni a koleszterin szintem (szintén pajzsmirigy hozadék).
Szerdán el is jutottam vérvételre ahol is hat fiola vértöl szabadítottak meg, de nagyon ügyes voltam, mert előző nap jó sok vizet ittam. Hamar ment és nem is ájultam el, büszke vagyok magamra.
Ma reggel elmentem a leletért és be sem kellett mennem a doktornőhöz, mert olyan jók lettek az eredmények, hogy csak az asszisztens kiadta és közölte, hogy minden rendben, minden eredmény jó.
A koleszterinem még egy picit magas 5,2 helyett 5,33 (nem vészes, volt már 8 is). A pajmirigyem TSH pont a középértéket mutatja (nagyon jó). A vércukrom tökéletes. Amire oda kell majd figyelnem a vizeletem, kicsit savas, tehát lúgosítanom kell. Sok citromos víz és minden rendben lesz.
Védőnőhöz kell majd mennem próbálok egyeztetni, de a munkahelyen is felfordulás van.
Nagyon odafigyelek, hogy ne emeljek és ne idegeskedjek, de mindig történik valami, nem olyan egyszerű.
Sokat gondolkoztam, hogy meddig dolgozzak, de majd később döntök most még bírom, bár a reggeli 6 órai kezdés nem kismama barát, de ez van.
Most 7 hetes állapotos vagyok és kerestem képet, mekkora is lehet picurkánk:
picibaba.hu forrás


1 megjegyzés: