2011. január 7., péntek

Ma halnap

Nagyon finomat vacsiztunk ma, laposhal és tengeri pisztráng volt az étlapon.
sózva, citromozva
most sül
az asztalon
a tányéron

3 megjegyzés:

  1. Istenien néz ki, nálunk tegnap előtt volt "laposhal" (csak van ennek valami rendes neve, németül Scholle = lepényhal)panírozva. Sokan nem szeretik a halat, de mi el lennénk hallal is, ha hús nem lenne.

    VálaszTörlés
  2. Mi minden héten legalább kétszer eszünk halat és lepényhalat szinte mindig, nálunk is ez a neve, igazad van

    VálaszTörlés
  3. Mi is sok halat eszünk, konzerveset is, mindig hozok Görögországból Anchovit, de mis szeretjük a nyers halakat is, amiket itt nálunk csomagolva lehet kapni, mint pl. a lazac vagy feltekert Bismarck hering, de tipikus a füstölt lazac is. Egészséges is!

    VálaszTörlés